Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g53g480kcal0g0g53.3g0g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2132g3539kcal405.1g0g213.2g0g
Sipuli 778g235kcal9.7g37.4g1.6g13.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1546g279kcal8.7g38.6g6.2g10.8g
Tomaatti 746g170kcal4.2g25.7g2.2g10.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 21g62kcal2.3g3.2g4.5g0.1g
Ruokosokeri27g109kcal0g26.6g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1599g5277kcal255.9g991.5g32g95.9g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2665g784kcal14.9g141.3g5.3g50.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g21986kcal1410g2546g637.2g364.2g
Valittu annoskoko9888g10993kcal705g1273g318.6g182.1g
Annoskoko puolitettuna4944g5496kcal352.5g636.5g159.3g91.1g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413