Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 1203g6399kcal2.2g3.5g721.8g0g
Sokeri 1023g4150kcal0g1021.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1444g1812kcal158.8g3.8g130.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 722g2477kcal73.5g505.2g8.7g25.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 722g2417kcal0.4g588.9g0.4g10.1g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.7g0g0.3g
Mustikka metsä- 2165g953kcal10.8g138.6g13g71.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2406g1444kcal77g170.8g48.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g144g577kcal0g142.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g40670kcal651.6g5195.8g1844.4g214.4g
Valittu annoskoko9888g20335kcal325.8g2597.9g922.2g107.2g
Annoskoko puolitettuna4944g10167kcal162.9g1299g461.1g53.6g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980