Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3739g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2083g681kcal12.9g115.8g4.2g53.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 641g486kcal12g98.8g1.3g6.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2137g824kcal3.4g174.4g1.9g32.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g139g231kcal24.2g29.6g1.7g1.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 16g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1068g1709kcal28.8g28.8g160.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g53g198kcal0.5g44.9g1.6g0g
Basilika, tuore 11g2.9kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g8263kcal164.2g984.8g342.2g185.8g
Valittu annoskoko9888g4132kcal82.1g492.4g171.1g92.9g
Annoskoko puolitettuna4944g2066kcal41.1g246.2g85.6g46.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548