Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1400g910kcal22.4g210g1.4g19.6g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1600g1088kcal49.6g192g11.2g48g
Atria broilerin fileesuikale naturell2800g3080kcal644g0g58.8g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g88g246kcal7.5g15g16.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g10649kcal1447g834g176.2g135.6g
Valittu annoskoko9888g5324kcal723.5g417g88.1g67.8g
Annoskoko puolitettuna4944g2662kcal361.8g208.5g44.1g33.9g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084