Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 2.3g8.1kcal0.7g1.2g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g4.6g14kcal0.8g1.9g0.4g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.7g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Hiiva 2.3g1.7kcal0.3g0g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai39g136kcal4.7g27.6g0.8g1.2g
Rusinat (Rainbow) 1 pss5.7g18kcal0.2g4.1g0g0.6g
Mantelirouhe, 1 rkl1.8g11kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g546kcal15.8g85.8g14.8g6.2g
Valittu annoskoko99g273kcal7.9g42.9g7.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna50g136kcal4g21.5g3.7g1.6g
Arvot/100g100g276kcal8g43.3g7.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103