Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 46g53kcal7.9g0g2.4g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 21g75kcal0.4g0.6g8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g443kcal20g7.4g36.8g0.8g
Valittu annoskoko99g222kcal10g3.7g18.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g111kcal5g1.9g9.2g0.2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.7g18.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095