Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g11g41kcal0g10.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.5g0.4g1g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g540kcal10.8g68.4g24.6g3.4g
Valittu annoskoko99g270kcal5.4g34.2g12.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g135kcal2.7g17.1g6.2g0.9g
Arvot/100g100g273kcal5.5g34.5g12.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257