Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)25g180kcal0g0g20g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g6.9g12kcal1g0g0.8g0g
Siirappi, tumma1.1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta41g146kcal5.3g28.4g0.9g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g889kcal12.6g109.2g43.4g2.8g
Valittu annoskoko99g444kcal6.3g54.6g21.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna50g222kcal3.2g27.3g10.9g0.7g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740