PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss28g21kcal0.3g5.1g0.1g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g28g5.6kcal0.4g0.8g0.1g0g
Rypsiöljy Eldorado0.7g5.8kcal0g0g0.6g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)14g28kcal2g1.7g1.5g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g28g17kcal0.3g1.5g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g154kcal6g18.2g6.8g0.2g
Valittu annoskoko99g77kcal3g9.1g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g39kcal1.5g4.6g1.7g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3g9.2g3.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372