Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 19g11kcal1.8g0.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g17g105kcal3.7g1.1g9.4g0g
Juusto, keskiarvo 25g87kcal6.2g0.1g6.9g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.9g6kcal0.5g0.1g0.4g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g1.4g
Vehnälese 1.1g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kauralese 3.4g12kcal0.6g1.5g0.3g0.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g536kcal33.2g9.4g40g6g
Valittu annoskoko99g268kcal16.6g4.7g20g3g
Annoskoko puolitettuna50g134kcal8.3g2.4g10g1.5g
Arvot/100g100g270kcal16.7g4.7g20.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129