PaukkuMaissin kanasalaatti

Ota katkaravut sulamaan, laita kananmunat kiehumaan ja paista pikotut kanat voissa (voin sekaan voi lorauttaa myös soijaa ja kanat voi pilkkoa myös paistamisen jälkeen jäähtyneinä, jolloin niistä tulee mehevämpiä).

Ripottele kanoihin esim Maldon suolaa.

Pilko kasvikset ja revi mozzarellajuusto paloiksi.

Sekoita keskenään sulatetut katkaravut ja Caecar -kastike.

Kun kananmunat ovat kiehuneet 7 minuuttia, ota ne liedeltä ja säikäytä.

Kuori ja pilko jäähtyneet kananmunat.

Lisää pikotut kasvikset, mozzarella, jäähtynyt kana, ja kananmunat sekä katkarapuseos ja pesto suureen kulhoon ja sekoita.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä15g22kcal4.5g0g0.4g0g
Kananmuna, keitetty 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kurkku 6.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 12g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g12g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Viinirypäle,kivetön,vihreä12g8.3kcal0.1g1.8g0g0.1g
Mozzarella, Euroshopper8.8g22kcal1.6g0.1g1.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g14g4.8kcal0g1g0g0.3g
Katkarapu 4.2g2.9kcal0.6g0g0g0g
Caesar kastike (Saarioinen), annos 20g1.2g3.8kcal0g0.1g0.3g0g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1.7g6.7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g185kcal16.2g7.8g9g1.2g
Valittu annoskoko99g92kcal8.1g3.9g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g46kcal4.1g2g2.3g0.3g
Arvot/100g100g93kcal8.2g3.9g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332989