Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g1.3g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.5g1.5kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g4.7g17kcal0.6g3.4g0.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g6.6g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g3.8g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g114kcal7.6g10.4g4.4g1g
Valittu annoskoko99g57kcal3.8g5.2g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g29kcal1.9g2.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.2g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387