Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Lanttu 5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Ruokakerma Valio 5%21g13kcal0.2g0.6g1g0g
Oltermanni, perinteinen6.7g24kcal1.7g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g134kcal5.2g14.2g6g2.4g
Valittu annoskoko99g67kcal2.6g7.1g3g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g34kcal1.3g3.6g1.5g0.6g
Arvot/100g100g68kcal2.6g7.2g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207