Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 50g7.9kcal0.4g1g0g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Nokkonen 2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g10g1.7kcal0.2g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g62kcal2g5g3.2g3.2g
Valittu annoskoko99g31kcal1g2.5g1.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g15kcal0.5g1.3g0.8g0.8g
Arvot/100g100g31kcal1g2.5g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738