Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore56g16kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g14g5.5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g146kcal6.6g8g9.4g2.8g
Valittu annoskoko99g73kcal3.3g4g4.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna50g37kcal1.7g2g2.4g0.7g
Arvot/100g100g74kcal3.3g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727