Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.9g32kcal1.2g6.2g0.2g0.3g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Xtra salaattitonnikala öljyssä17g44kcal3g0.1g3.4g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.7.5g21kcal2.3g0.1g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g302kcal21.4g15.8g16.2g1.6g
Valittu annoskoko99g151kcal10.7g7.9g8.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g75kcal5.4g4g4.1g0.4g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413