Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g27kcal1.9g0g2.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Lasagnelevy Rainbow10g36kcal1.4g6.9g0.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g248kcal12.4g23.6g10.8g1.4g
Valittu annoskoko99g124kcal6.2g11.8g5.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g62kcal3.1g5.9g2.7g0.4g
Arvot/100g100g125kcal6.3g11.9g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282