Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa3.9g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Psylliumkuitu, annos 6g3.5g1.8kcal0g0g0g2.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g100kcal8.4g0g7.5g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g5.5g21kcal1.1g0g1.8g0g
Aurajuusto13g45kcal2.7g0g3.9g0g
Mozzarella Lovilio Lidl20g65kcal5g0.3g4.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 9g36kcal2.6g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g665kcal42g0.8g55g5.8g
Valittu annoskoko99g332kcal21g0.4g27.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna50g166kcal10.5g0.2g13.8g1.5g
Arvot/100g100g335kcal21.2g0.4g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249