Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g23g22kcal4.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Ranskankerma, Ingman7.8g21kcal0.2g0.3g2.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g126kcal10.4g4.6g7.2g1.2g
Valittu annoskoko99g63kcal5.2g2.3g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g32kcal2.6g1.2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080