Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 32g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g14g7.5kcal0.8g0.7g0.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton5.3g10kcal0.2g0.3g0.8g0.2g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g89kcal3.4g12.2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko99g45kcal1.7g6.1g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g22kcal0.9g3.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g45kcal1.7g6.1g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035