Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras9g30kcal1.3g5.4g0.3g0.8g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g14g14kcal1.3g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g119kcal6g20.4g0.8g3.6g
Valittu annoskoko99g60kcal3g10.2g0.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna50g30kcal1.5g5.1g0.2g0.9g
Arvot/100g100g60kcal3g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374