Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi2g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Hirvenjauheliha oma saalis14g15kcal3g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g105kcal7.4g10g4g1.6g
Valittu annoskoko99g53kcal3.7g5g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g26kcal1.9g2.5g1g0.4g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467