Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)22g14kcal0.7g1g0.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g5.7g18kcal0.5g3g0.3g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g256kcal22.4g10.2g13.4g1.8g
Valittu annoskoko99g128kcal11.2g5.1g6.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g64kcal5.6g2.6g3.4g0.5g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.1g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675