Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai31g115kcal1.6g10g7.8g0.6g
Pinaattipakaste 150g12g1.6kcal0.2g0g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 16g47kcal2.8g0.2g3.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.9g24kcal1.1g0.5g2.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 16g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g434kcal15.4g23.2g31.2g2.4g
Valittu annoskoko100g217kcal7.7g11.6g15.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g109kcal3.9g5.8g7.8g0.6g
Arvot/100g100g218kcal7.7g11.7g15.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218