Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen47g61kcal8g0.9g3.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g16g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g26g70kcal2.9g12.5g0.8g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 10g7.1kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g282kcal22.8g28g10.4g0.2g
Valittu annoskoko99g141kcal11.4g14g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g71kcal5.7g7g2.6g0.1g
Arvot/100g100g142kcal11.5g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902