Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lampaanlihan, vähärasvainen5.9g11kcal1.1g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.5g2.9kcal0g0.2g0.2g0g
Kukkakaali, tuore7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keittojuurekset, apetit9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g59kcal3.2g6g2g1.2g
Valittu annoskoko99g29kcal1.6g3g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g15kcal0.8g1.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g30kcal1.6g3g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758