Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit38g78kcal5.6g0.8g5.7g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)24g10kcal0.4g2g0g0.3g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g19g66kcal2.4g13.5g0.2g0.4g
Juustodippi, Pirkka 300g19g24kcal0.6g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g355kcal18g33.2g16.4g1.4g
Valittu annoskoko99g177kcal9g16.6g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g89kcal4.5g8.3g4.1g0.4g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217