Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g13g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Graavilohi, maustettu, annos 50g9g17kcal1.3g0.2g1.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 9g4.2kcal0g0.9g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Riisi & ruis (Risella)19g64kcal1.7g13.3g0.4g1.5g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi0.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g193kcal7.4g30.8g4.2g3.4g
Valittu annoskoko99g97kcal3.7g15.4g2.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g48kcal1.9g7.7g1.1g0.9g
Arvot/100g100g97kcal3.7g15.5g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201