Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)13g7.7kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g102kcal2.2g18.6g1.6g3.4g
Valittu annoskoko99g51kcal1.1g9.3g0.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g26kcal0.6g4.7g0.4g0.9g
Arvot/100g100g51kcal1.1g9.4g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305