Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g42g71kcal8.3g0g4.2g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g21g5.2kcal0.3g0.9g0.1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g21g9kcal0.5g1.3g0.1g0.4g
Pirkka kermajuusto 17%3.3g10kcal1g0.1g0.6g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)13g8.8kcal1.5g0.4g0.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g211kcal23.2g5.4g10.6g0.8g
Valittu annoskoko100g106kcal11.6g2.7g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g53kcal5.8g1.4g2.7g0.2g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.7g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936