Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g31g46kcal5.2g0.1g2.7g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g33g19kcal0.5g4.1g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi3.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g130kcal11.4g8.4g5.6g0g
Valittu annoskoko100g65kcal5.7g4.2g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna50g33kcal2.9g2.1g1.4g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902