Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Currytahna punainen2.8g7.3kcal0.1g0.3g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g3.8g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g38g66kcal0.6g0.9g6.6g0g
Katkarapu 51g35kcal7.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g254kcal16.6g4.6g18.6g0.4g
Valittu annoskoko100g127kcal8.3g2.3g9.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g64kcal4.2g1.2g4.7g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.3g2.3g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666