Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g45g11kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g23g41kcal4.3g0g2.7g0g
Siirappi 3.4g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g126kcal9.8g8.6g5.6g2g
Valittu annoskoko100g63kcal4.9g4.3g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna50g32kcal2.5g2.2g1.4g0.5g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052