Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 21g47kcal4g0g3.5g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä13g5.3kcal0.2g1.1g0g0.4g
Keittojuurekset, apetit13g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1g9kcal0g0g1g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g7.8g1kcal0g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g161kcal9.2g8.6g9.4g3g
Valittu annoskoko100g81kcal4.6g4.3g4.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g40kcal2.3g2.2g2.4g0.8g
Arvot/100g100g81kcal4.6g4.3g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345