Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Paprika, punainen7.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto18g51kcal3.5g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g36g140kcal2.2g10.8g9.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g522kcal22.2g23.2g37.6g1.6g
Valittu annoskoko100g261kcal11.1g11.6g18.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g131kcal5.6g5.8g9.4g0.4g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.6g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295