Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 75g20kcal1.2g2.6g0.2g1.4g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g157kcal3g6.8g12.6g3.4g
Valittu annoskoko100g78kcal1.5g3.4g6.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g39kcal0.8g1.7g3.2g0.9g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.4g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180