Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali40g8.4kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0.9g6.6kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g1.4g12kcal0g0g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g155kcal11.8g3.8g8.8g2g
Valittu annoskoko100g78kcal5.9g1.9g4.4g1g
Annoskoko puolitettuna50g39kcal3g1g2.2g0.5g
Arvot/100g100g78kcal5.9g1.9g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737