Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kuohukerma19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.8g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Paprika punainen 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 28g54kcal7.7g0g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g355kcal24.6g3.2g27g0.6g
Valittu annoskoko100g178kcal12.3g1.6g13.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g89kcal6.2g0.8g6.8g0.2g
Arvot/100g100g178kcal12.3g1.6g13.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005