Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ahven 15g13kcal2.6g0g0.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Kalaliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g88kcal6.8g8.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko100g44kcal3.4g4.2g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g22kcal1.7g2.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3.4g4.2g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622