Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g33g115kcal2.6g13g5.6g0.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g18g4.2kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus4.4g15kcal0.6g0g1.4g0g
Oivariini vähärasvainen0.4g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g58kcal0.4g0.5g6.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g4.4g15kcal0.3g0.9g1.2g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g8.8g13kcal1.4g0.1g0.8g0g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g472kcal13.6g30.2g32.8g2.2g
Valittu annoskoko100g236kcal6.8g15.1g16.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g118kcal3.4g7.6g8.2g0.6g
Arvot/100g100g237kcal6.8g15.1g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697