Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow63g13kcal1.9g1.3g0g1.6g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä7g13kcal0.2g0.8g1g0g
Vuohenjuusto President14g36kcal2.7g0.1g2.8g0g
Valkoviini kuiva 14g10kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g167kcal9.6g4.6g10.4g3.2g
Valittu annoskoko100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g42kcal2.4g1.2g2.6g0.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744