Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Lehtiselleri 4.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Kalaliemi laimennettu 47g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohifilee 19g31kcal3.1g0g2.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Maustekurkku7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g108kcal6.8g3g7.2g1g
Valittu annoskoko100g54kcal3.4g1.5g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g27kcal1.7g0.8g1.8g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3.4g1.5g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223