Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 16g20kcal3.5g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g11g2.7kcal0.5g0.5g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)7.7g27kcal1.2g4.9g0.2g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Ranskankerma Valio8.2g23kcal0.2g0.3g2.3g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g195kcal13.4g12g10.2g1.2g
Valittu annoskoko100g98kcal6.7g6g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g49kcal3.4g3g2.6g0.3g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597