Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Sieni rouskut, suolattu 260g68kcal4.1g6g1.3g7.6g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 188g466kcal26.8g10.3g35.5g0.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g12g108kcal0g0g12g0g
Paprika, punainen356g91kcal3.2g16.4g1.4g7.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.9kcal0.1g1.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1570kcal72.6g83.8g101.2g37.4g
Valittu annoskoko990g785kcal36.3g41.9g50.6g18.7g
Annoskoko puolitettuna495g393kcal18.2g21g25.3g9.4g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459