Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 401g304kcal7.5g61.8g0.8g4g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g24g84kcal0.8g19.5g0.2g0.7g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 200g225kcal42.3g0g6g0g
Rypsiöljy 18g160kcal0g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kaali, valkokaali160g34kcal1.9g5.5g0.3g3.4g
Sieni tatti, hapero 40g11kcal0.7g1.2g0.2g0.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2590kcal113.8g182.4g152.6g19.8g
Valittu annoskoko990g1295kcal56.9g91.2g76.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna495g648kcal28.5g45.6g38.2g5g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282