Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)250g1799kcal0g0g199.9g0g
Sokeri 239g970kcal0g238.8g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g69g117kcal10.3g0g8.2g0g
Siirappi, tumma11g36kcal0g8.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta406g1462kcal52.8g284.3g8.5g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g8888kcal126.2g1092.4g433.2g28.4g
Valittu annoskoko990g4444kcal63.1g546.2g216.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna495g2222kcal31.6g273.1g108.3g7.1g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740