Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 599g120kcal9.3g13.5g1.8g5.4g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Herne 75g52kcal3.8g7g0.3g2.3g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g45g74kcal0.3g18.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1002kcal35.4g104.6g46g23g
Valittu annoskoko990g501kcal17.7g52.3g23g11.5g
Annoskoko puolitettuna495g250kcal8.9g26.2g11.5g5.8g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953