Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g631g1199kcal113.5g0g82g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.3g8.3kcal0.2g0.3g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g4.5g17kcal0g4.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka6g4.9kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2563kcal231.4g31.6g166g2.2g
Valittu annoskoko990g1281kcal115.7g15.8g83g1.1g
Annoskoko puolitettuna495g641kcal57.9g7.9g41.5g0.6g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215