Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 394g71kcal2.2g9.9g1.6g2.8g
Jauheliha, sika-nauta 351g776kcal61.4g0g59.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g44g149kcal8.8g0g12.7g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g18g63kcal3.5g0.5g5.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl44g158kcal0.9g1.2g16.7g0g
Juusto, keskiarvo 132g460kcal32.9g0.3g36.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1981g3483kcal219.6g24g278.2g5.6g
Valittu annoskoko990g1741kcal109.8g12g139.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna495g871kcal54.9g6g69.6g1.4g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238