Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g1080g6272kcal236.4g214.8g546.2g0g
Leseseos (3 viljan)315g803kcal52.3g107.1g19.2g94.5g
Voi 450g3263kcal5.4g1.8g365.7g0g
Valkuainen (100g)360g151kcal35.3g5.4g0.4g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 3598g7028kcal672.5g0g485.8g0g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g675g137kcal4g25.6g2g9.4g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1349g3778kcal33.7g47.2g377.8g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper630g1826kcal163.7g0g132.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19800g49583kcal2665.6g853g4063.2g223g
Valittu annoskoko9900g24792kcal1332.8g426.5g2031.6g111.5g
Annoskoko puolitettuna4950g12396kcal666.4g213.3g1015.8g55.8g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179